Mark & Christoffer gav SMUK-koncerten et ekstra pift

SMUK med Mark & Christoffer. Foto: Ole Kæhler
SMUK med Mark & Christoffer. Foto: Ole Kæhler
17. maj 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag aften fejrede SMUK, Slesvigske Musikkorps, støtteforeningens 20 års jubilæum med en koncert i Alsion, hvor Mark & Christoffer var med som gæstesolister.

“Hver for sig er Mark og Christoffer fantastisk dygtige – og sammen er de unikke”, sagde konferencier René Bjerregaard og han fortalte også, at for 20 år siden skulle Slesvigske Musikkorps nedlægges.

“Og det var svært at være oplagt og gå ind til musikerne og fortælle, vi var nedlagt. Men heldigvis satte det gang i en ‘protestbevægelse’ for at bevare korpset”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Heldigvis lykkedes manøvren og Slesvigske Musikkorps blev reddet og de gange, hvor det siden har været i fare for at blive lukket, der er støtteforeningen trådt i karakter”, sagde konferencieren.

Der er 3000 personer fra hele landet, som er medlem i støtteforeningen og i pausen under torsdagens koncert, var der flere, som meldte sig ind.

Her er der billeder fra koncerten.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...