Markedsdag i Sønderborg bymidte

11. juni 2021 Erhverv

Fredagens markedsdag bliver blandt andre med 3 på spil, som igen spiller rundt omkring i gaderne – og fra cirka 13:30 er gademusikanten Charlie på Rådhustorvet, hvor han spiller ved Skaal og Hr. Jessen. Fra klokken 15 er der mere musik – og det er ved Kisling’s, hvor Brian O’Driscol optræder.

Klokken 16 kan alle fodboldinteresserede se, hvilke tricks, man kan lave med en bold – og det viser Brian Mengel, kaldet Brizze.

Går du og drømmer om at blive stjerne, så kan du komme til casting hos X Factor, som er i Apotekerhaven fra klokken 13. Det er samme sted, du også kan høre tidligere  X Factor-deltager Frank Clifforth spille klokken 16.

Artiklen fortsætter under annoncen

I gågaden har børn chancen for at møde Ballonklovnen Finn, som laver famtastiske ting med sine balloner.

Klokken 16:30 kommer Sønderborg Garden gennem gaderne.

Borgen Shopping har boder på Kastanie Allé og flere af byens butikker er også rykket udendørs med gode tilbud.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...