Markedsdage i Gråsten

31. juli 2015 Gråsten

Fredag og lørdag er der markedsdage i Gråsten. Og her kan både Sønderborg og Nordborg lære lidt. Skal der trækkes en virkelig stor forsamling mennesker gennem byen, så virker det, når man bruger Den Kongelige Livgarde som trækplaster.

dk/wp-content/uploads/2015/07/IMG_7631-300×200.jpg” alt=”Masser af mennesker på gaden i Gråsten.” width=”300″ height=”200″ /> Masser af mennesker på gaden i Gråsten.

Hos nogle butikker, var der sat boder op udenfor. Enten med super tilbud fra butikken selv – eller også var pladsen lånt ud til en privat, der ville sælge ud af inventaret hjemmefra. Eller også var det en af byens mange frivillige foreninger, der fik chancen for at blive set og hørt.

Desværre er der også butikker, der ikke gør noget ud af den fælles Markedsdag, selvom det er sådan, at hvis alle gør lidt, så syner det af meget og giver et indtryk af sammenhold.

Klar til Ringridning

KGGO er klar til lørdagens ringridning, der begynder med optog klokken 10.

KGGO får glæde af Kurt Sandagers kunst.

KGGO får glæde af Kurt Sandagers kunst. Kunstneren står længst til højre.

“Galgerne er på plads, så der er mulighed for at træne lidt i dag fredag”, siger Svend Schütt. De frivillige i KGGO har naturligvis en bod, hvor der sælges foreningens egen opfindelse: Æbleringriderpølser.

“Og kunstmaler Kurt Sandager sælger ud af sine billeder og donerer en del af indtægten til KGGO”, siger Svend Schütt.

I gadebilledet løber man også ind i Ældresagen, der tilbyder medlemskab.

“Det er muligt at blive medlem, når man er fyldt 18 år”, siger en af de frivillige.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk