Markedsdagene er i gang

9. juni 2022 Erhverv

Torsdag blev der taget hul på tre markedsdage i Sønderborg, hvor butikkerne er klar med en række gode tilbud til de købelystne.

Hos Wohlenberg fristes der med lækkerier – og blandt dem er der et superflot tilbud på rosévin.

“Og det er en rosévin, der er glimrende til salater eller lys fisk. Den kan også nydes uden noget til”, siger Jacob Moos fra Wohlenberg.

“Og vi er i Citykrydset med vores Tour de France-stand. Her kan man melde sig som frivillig, man kan høre lidt om, hvad der sker i dagene op til den 3. juli, hvor Tour-feltet kommer til byen og så kan vi fortælle, hvordan det bliver med trafikken den dag”, siger Tanja Zeba fra forvaltningen for Kultur, Fritids og Medborgerskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved siden af Tour de France-standen står Fri BikeShop, der blandt andet har Tour-bluser med og køber man sådan en, så er man klædt rigtigt på til cykelløbet.

“Vi har også andre ting, som spiller ind i Touren. Caps og bøger med videre”, siger Kent Nissen fra Fri BikeShop.

Op gennem Perlegade, i Jernbanegade og ved Borgen er der rykket varer ud, som kunderne kan kigge og købe.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...