Masser af flot sang i Sønderborg Sommer Revy

29. maj 2021 Kultur

Lørdag aften sad godt 270 premieregæster i Sønderborg Teater og efter spisningen på hotellet, oplevede de denne sommers Sønderborg Sommer Revy Show og det blev en aften med masser af virkelig god sang.

Revyen gjorde os opmærksom på, at det nu er Jesper Koch og Hotel Alsik – og ikke 1864 eller den gamle mølle – der er byens vartegn. Alsiks stjernekok kan kunsten at kalde ganske almindelig mad for noget andet – og så bliver det meget finere og dyrere.

Det kom frem i et nummer, hvor Jesper Koch var på besøg ved en pølsevogn – og heldigvis gav sig tid til at blive beundret af publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

I første del var der også et glimt tilbage til ’80erne og det synes blandt andre Ellen Trane nørby, er et rigtigt godt nummer.

“Og det var nummeret ‘Fællessang’ med Simon Faber også. Det samme gælder nummeret, hvor der skulle laves bankrøveri – og det var ikke let med både mundbind, coronapas og id”, sagde Ellen Trane Nørby. Bankdamen ringede til politiet, der via Skype fik anholdt de to røvere – men til deres held lod han dem slippe med en advarsel, fordi han ikke havde tid. Han skulle hjælpe datteren, som havde hjemmeskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indledningen på revyen, som foregik på Skype faldt helt i Karsten Schøns smag.

“Og så var det dejligt at høre de virkeligt dygtige sangere”, sagde han.

Revyen har adskillige rigtigt gode og sjove numre, hvor blandt andre statsministeren, Inger Støjberg og ‘mandeinfluenza står for skud – og hele revyen leveres på flotteste vis af Jeanne Boel, Lone Rødbroe, Jesper Lundgaard, Jeff Schjerlund og Carsten Svendsen, et virkeligt sangstærkt hold.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...