Masser af gæster til fødselsdag i miniBooster

9. december 2022 Erhverv
Linda Skibelund taler på vegne af miniBooster-medarbejderne. Foto: Ole Kæhler
Linda Skibelund taler på vegne af miniBooster-medarbejderne. Foto: Ole Kæhler

Fredag aften var der et større ryk-ind hos miniBooster på Fynsgade i Sønderborg og anledningen var, at manden bag den sønderjyske succeshistorie er Christen Espersen fylder 60 på søndag og det blev fejret med en fødselsdagsreception.

“Jeg vil gerne sige tal til alle Jer, som er kommet. Det er rigtigt pænt af Jer, sagde Christen Espersen i sin velkomst.

Gæsterne kom især fra det lokale erhvervsliv.

Christen Espersen er stifter af miniBooster og formand for Industrigruppen i Sønderborg, der repræsenterer godt 55 virksomheder, derudover er han bestyrelsesmedlem i Carl F. Petersen ApS. Han har også været iværksætter udenfor det industrielle miljø, idet han investerede i Hotel Nørherredhus i Nordborg, som efter 10 år blev overtaget af Danske Hoteller, hvor Christen Espersen fortsat er aktionær.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På vegne af medarbejderne og vores familier ønsker jeg dig tillykke”, siger Linda Skibelund i sin tale, som hun holdt på vegne af de ansatte i miniBooster.

“Vi føler os som en udvidet del af din familie og du har et nært forhold til os alle”, sagde hun.

Medarbejderne havde fundet en glimrende gave til manden, som har alt.

“Nogle af pigerne fra Sønderjysk Pigekor vil synge en fødselsdagssange og nogle julesange for dig”, sagde Linda Skibelund.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...