Masser af glade børn til Børnefestivalen

Børnefestivalen. Bachs foto
Børnefestivalen. Bachs foto
19. maj 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Rigtigt mange børnefamilier nød deres søndag på Ringriderpladsen i Sønderborg, hvor Børnefestivalen havde et væld af oplevelser for børn. Blandt andet kom Hr. Skæg, som havde besøg af flere gæster, som kunne noget helt specielt. Der var en, som kunne tale med dyr, en som kunne holde vejret i flere dage og så også en, der kunne spille på ‘alt’.

Vejrguderne havde gjort deres til, at oplevelsen blev god – og Bo Zachariassen, som er en af arrngørerne, er også glad og tilfreds:

“Det er rigtigt dejligt, der er kommet så mange og i år har vi åbnet pladsen lidt mere, så gæsterne kan lægge deres tæpper ud og sidde på dem”, sagde han til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at Børnefestivalen har fået en god opbakning fra virksomheder og andre.

“Og kommunen har lånt os Ringriderpladsen og det er også dem, der har leveret toiletvognene”, siger Bo Zachariassen og fortæller endnu en gang, det er dejligt, der kom så mange børnefamilier.

“Der er glade børn overalt”.

Et eventuelt overskud fra Børnefestivalen bliver givet videre til BørneCancer-Fonden.

Her er der billeder fra Børnefestivalen.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...