Masser af gode snakke til Folkekøkken og Fællesskab

Folkekøkken & Fællesskab. Foto: Ole Kæhler
Folkekøkken & Fællesskab. Foto: Ole Kæhler
27. februar 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag aften var der ‘Folkekøkken & Fællesskab’ i Yvonnes Café i Sønderborghus og det var et arrangement, som foregik i supergod stemning.

“Det er også hyggeligt for os, der hjælper til. Vi gjorde det bedste vi kunne og jeg troede lige vi gjorde os fortjent til en frivilligpris, men så virkede dankortmaskinen ikke”, siger en af de frivillige, som lagde mad på tallerknerne efterhånden som gæsterne kom frem i køen.

Tanken med Folkekøkken & Fællesspisning er de samtaler, som er mellem de mennesker, der deltager.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis du kommer alene, så kommer du i snak med nogle af de andre omkring dig og der er mennesker i alle aldre. Du får god mad til en fin pris – og så er det fint, du ikke bruger hele din aften på det”, siger Eva Christiansen, der fulgtes med tre andre kvinder.

Mandag blev der serveret kylling i karry og den 25. marts står den på svensk pølseret og det 24. april bydes der på wokgryde.

Her er der billeder fra Yvonnes Café.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...