Masser af husflid sat flot op på Sønderborg Slot

22. oktober 2016 Sundeved

Lørdag og søndag er hele tre husflidsforeninger fra lokalområdet rykket ind på Sønderborg Slot, hvor der er masser af ting og sager at kigge på.

Udstillingen blev åbnet af formanden for Sundhedsudvalget, Helge Larsen, der tog afsæt i filosoffen John Engelbrecht.

“Det er vigtigt at vi selv laver vores egen kunst, maler vores egne billeder og skriver vores egen poesi. Det gør os nemlig til skabende mennesker og det betyder, at vi er mere hele”, siger Helge Larsen. Skabende mennesker får altid udtrykt sig og de bliver ikke ikke indebrændte.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så synes jeg, det er fantastisk, at I udstiller på slottet, fordi der er noget ved husflid, der passer rigtigt godt ind i de skønne lokaler”, siger Helge Larsen. Udstillingen er i Riddersalen og også i andre lokaler plus i slotsgården – og der ventes at komme op til 1500 mennesker indenfor og se, hvad flittige hænder kan skabe.

Søndag er udstillingen åben fra 10 til 16.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...