Masser af kubik, drinks og pengeregn til cancerramte børn

29. maj 2021 Samfund

I denne weekend er Foreningen Cancerramte Børn i sommerhus i Marina Fiskenæs og lørdaqg var der en ekstra fin oplevelse for børnene. Der kom Harley Davidson-motorcykler, veteranbiler og også Destilleriet Als kom forbi med små smørrebrødshapser og børnedrinks.

Rikke Hamann fra Kvickly var også på besøg og hun havde salgschefen fra Brugsforeningen for Als og Sundeved med. De to overrakte 10.000 kroner til foreningen, så der fortsat kan laves aktiviteter for de cancerramte børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag den 9. maj var der hele 45 medarbejdere fra Brugsforeningen for Als og Sundeved, der var på vandreture ‘sammen og hver for sig’ – og det er en idé, som en af de ansatte, Rikke Hamann, fik.

“Og vores ledelse var hurtigt til at sige, at de ville give ti kroner for hver kilometer hver enkelt medarbejder gik – og pengene giver vi videre til Foreningen Cancerramte Børn”, siger Rikke Hamann til SønderborgNYT..

Selv lagde hun ud fra Kvickly i Nordborg sammen med Stephanie Jensen, Daniel Clausen og Jon Petersen og de gik derfra til Hardeshøj, hvor de sejlede med færgen til Ballebro og derfra fulgte de Alssundstien til Høruphav.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Samlet gik vi 671 kilometer og så rundede Brugsforeningen for Als og Sundeved beløbet op, så vi i dag kan give 10.000 kroner til foreningen Cancerramte Børn – og når det lige er den forening, så er fordi, vi ville give penge til noget lokalt og også til en forening, der hurtigt bruger pengene på aktiviteter for børnene”, siger Rikke Hamann.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...