Masser af kubik, drinks og pengeregn til cancerramte børn

29. maj 2021 Samfund

I denne weekend er Foreningen Cancerramte Børn i sommerhus i Marina Fiskenæs og lørdaqg var der en ekstra fin oplevelse for børnene. Der kom Harley Davidson-motorcykler, veteranbiler og også Destilleriet Als kom forbi med små smørrebrødshapser og børnedrinks.

Rikke Hamann fra Kvickly var også på besøg og hun havde salgschefen fra Brugsforeningen for Als og Sundeved med. De to overrakte 10.000 kroner til foreningen, så der fortsat kan laves aktiviteter for de cancerramte børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag den 9. maj var der hele 45 medarbejdere fra Brugsforeningen for Als og Sundeved, der var på vandreture ‘sammen og hver for sig’ – og det er en idé, som en af de ansatte, Rikke Hamann, fik.

“Og vores ledelse var hurtigt til at sige, at de ville give ti kroner for hver kilometer hver enkelt medarbejder gik – og pengene giver vi videre til Foreningen Cancerramte Børn”, siger Rikke Hamann til SønderborgNYT..

Selv lagde hun ud fra Kvickly i Nordborg sammen med Stephanie Jensen, Daniel Clausen og Jon Petersen og de gik derfra til Hardeshøj, hvor de sejlede med færgen til Ballebro og derfra fulgte de Alssundstien til Høruphav.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Samlet gik vi 671 kilometer og så rundede Brugsforeningen for Als og Sundeved beløbet op, så vi i dag kan give 10.000 kroner til foreningen Cancerramte Børn – og når det lige er den forening, så er fordi, vi ville give penge til noget lokalt og også til en forening, der hurtigt bruger pengene på aktiviteter for børnene”, siger Rikke Hamann.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...