Masser af musik, gode tilbud og boldtricks til Markedsdagene

7. juni 2021 Erhverv

Torsdag fredag og lørdag håber de mange butiksejere i Sønderborg, at bymidten vil myldre med mennesker, som er på jagt efter gode tilbud – og det gælder blandt andre hos tøjbutikken in mood, hvor der er spritnye varer til gode markedspriser.

“Jeg ved ikke helt, hvad jeg gør i markedsdagene, men jeg skal nok finde på et eller andet spændende”, siger Martin Lindgren Dokkedahl fra Skogalleriet til SønderborgNYT.

Hos Outdoor i Centrum sættes der selvfølgelig fokus på friluftlivet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dea Larsen vil stå foran butikken og vise, hvordan man på friluftsmanér lavet mad på Trangia-grej og hun vil vise, hvordan man plejer sine vandrestøvler, så de holder rigtigt længe”, siger butiksejer Peter Uwe Hansen.

“Fredag eftermiddag fra klokken 16 er Brian ‘Bizze’ Mengel på besøg – og han vil vise alle de tricks, som han mestrer med en fodbold – og han gør det så godt, at han har et væld af følgere på YouTube ligesom han flere gange har optrådt på landsdækkende tv”, siger citychef Axel Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag og lørdag eftermiddag spiller gademusikanten, Charlie, ved Skaal og Hr. Jessen på Rådhustorvet – og Sønderborg Handel fortæller, at de handlende også kan høre en tidligere X Factorsanger synge, mens der er pop-up-casting til X Factor.

“Selvfølgelig kommer Sønderborg Garden også gennem gaderne for fuld musik og det samme gør musikgruppen Tre på Spil”, siger Axel Nielsen og tilføjer, at O’Driscolls fredag skal spille ved Kislings.

Lørdag, hvor der er streetfoodmarked på Rønhaveplads, bliver musikken leveret af en DJ – og Jesper Vestergaard skal spille på Rådhustorvet – og der kommer mere musik i gaderne, når Borgerforeningens skytter lørdag marcherer gennem byen ved middagstid. Med sig har de Sønderborg Garden, Green Forest Pipe Band og Rinkenæs Brassband.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...