Masser af musik i Sønderborg

21. maj 2022 Kultur

Lørdag var der masser af musik i blandt andet Sønderborg midtby, havnefronten, Multikulturhuset og Sønderborg Slot. Der blev spillet musik og optrådt på intet mindre end otte scener og tonerne blev leveret af omkring 800 musikskoleelever og 100 orkestre. Der blev også spillet på den tidligere spritbåd, hvor man kunne tage med på en lille, gratis sejltur.

Et gode ved de mange koncert var, at uanset hvilken slags musik, man er til, så blev det spillet fra en af scenerne. Og den blev spillet af unge mennesker, der har talent, har øvet sig og gjorde sig umage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eleverne kommer fra de syv musikskoler i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev, Tønder, Flensborg, Slesvig og Husum – og som et ekstra krydderi, så var Sønderskovskolens Harmoniorkester også på scenen ved Rytterstatuen. Sønderborgs balletbørn viste også, hvad de kan.

Koncerterne er et samarbejde mellem danske og tyske musikskoler – og næste års fælles musikdag er placeret i Flensborg, hvor der vil være et væld af gratis musikoplevelser.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...