Masser af musik i Sønderborg

21. maj 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag var der masser af musik i blandt andet Sønderborg midtby, havnefronten, Multikulturhuset og Sønderborg Slot. Der blev spillet musik og optrådt på intet mindre end otte scener og tonerne blev leveret af omkring 800 musikskoleelever og 100 orkestre. Der blev også spillet på den tidligere spritbåd, hvor man kunne tage med på en lille, gratis sejltur.

Et gode ved de mange koncert var, at uanset hvilken slags musik, man er til, så blev det spillet fra en af scenerne. Og den blev spillet af unge mennesker, der har talent, har øvet sig og gjorde sig umage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eleverne kommer fra de syv musikskoler i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev, Tønder, Flensborg, Slesvig og Husum – og som et ekstra krydderi, så var Sønderskovskolens Harmoniorkester også på scenen ved Rytterstatuen. Sønderborgs balletbørn viste også, hvad de kan.

Koncerterne er et samarbejde mellem danske og tyske musikskoler – og næste års fælles musikdag er placeret i Flensborg, hvor der vil være et væld af gratis musikoplevelser.

Du kan SE BILLEDER HER.

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...