Masser af nye spillere i Sønderborg Fremad

6. januar 2022 Kultur

I 2021 vrimlede det til med nye medlemmer til fodboldklubben Sønderborg Fremad og trods Corona er der kommet omkring 140 nye, så der i dag er 440 medlemmer i klubben.

Masser af nye piger og drenge har fundet vejen til BYGMA Park på Kærvej på ungdomssiden og ligeledes har vores herre-senior-afdeling haft en meget stor fremgang.

Vi er selvfølgelige meget glade for den store fremgang, især her i denne Corona tid, hvor mange andre sportsgrene desværre mister deres medlemmer, lyder det i en pressemeddelelse fra bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Fremad ser nu frem til en ny og spændene sæson her i 2022 og håber på det bedste, og at spillerne kommer til at træne og spille kampe på normalvis.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...