Masser af skridt langs vandkanten

12. april 2020 Samfund

Søndag eftermiddag gik rigtigt mange mennesker en masse skridt langs vandkanten i Sønderborg og nød de høje temperaturer i skinnende solskin.

“Heldigvis skal vi ikke blive siddende hjemme”, sagde et par butiksansatte til SønderborgNYT. At gå en tur langs vandet giver en illusion om, at alt er helt normalt.

“Men det er en helt surrealistisk tid, vi er i og jeg savner bestemt hverdagene, de andre musikere og alle øvetimerne – og ikke mindst koncerterne”, sagde Per Nielsen fra Sønderjyllands Symfoniorkester. Som mange andre var han og familien også ude og nyde solen og vandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som mange andre, så kan Per Nielsen sige, som Dan Turell skrev: ‘Jeg holder af hverdagen’.

Byens beværtninger er Corona-lukkede og det mærker stamgæsterne, som også er trukket ud i det fri.

“Heldigvis er vejret skønt – og når det er det, så plejer vi alligevel at sidde og nyde en pilsner eller to ved vandet”, sagde de.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Sport, Sønderborg

I den kommende uge kan du prøve at ro på Alssund

14. maj 2021 Sport

Har du lyst til at nyde de smukke omgivelser på vandet omkring Sønderborg, få frisk luft når du dyrker motion i fællesskab med andre, så er roning noget for dig. Sønderborg Roklub holder åbent hus på tirsdag og på torsdag – begge dage klokken 9 – 11 og 18:30 – 20:30, hvor du har mulighed […]

Læs mere...