Masser af skridt langs vandkanten

12. april 2020 Samfund

Søndag eftermiddag gik rigtigt mange mennesker en masse skridt langs vandkanten i Sønderborg og nød de høje temperaturer i skinnende solskin.

“Heldigvis skal vi ikke blive siddende hjemme”, sagde et par butiksansatte til SønderborgNYT. At gå en tur langs vandet giver en illusion om, at alt er helt normalt.

“Men det er en helt surrealistisk tid, vi er i og jeg savner bestemt hverdagene, de andre musikere og alle øvetimerne – og ikke mindst koncerterne”, sagde Per Nielsen fra Sønderjyllands Symfoniorkester. Som mange andre var han og familien også ude og nyde solen og vandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som mange andre, så kan Per Nielsen sige, som Dan Turell skrev: ‘Jeg holder af hverdagen’.

Byens beværtninger er Corona-lukkede og det mærker stamgæsterne, som også er trukket ud i det fri.

“Heldigvis er vejret skønt – og når det er det, så plejer vi alligevel at sidde og nyde en pilsner eller to ved vandet”, sagde de.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...