Masser af tid til at bygge færgeleje i Fynshav om – færgen er forsinket

12. april 2018 Augustenborg

Håndværkerne, der er i fuld gang med at bygge færgelejet i Fynshav om, så det kommer til at passe til den nye el-færge, har fået mere tid at arbejde i.

Den nye færge, som skal sejle mellem Als og Ærø, bliver nemlig forsinket.

Ifølge el-færgens kommunale styregruppe forventes der yderligere forsinkelse på levering af el-færgen, som var forventet leveret 7. juni. Forsinkelsen skyldes at to af projektets partnere har haft flere udfordringer på deres specifikke leverancer, skriver El-Færgeprojektet på deres hjemmeside.

Det vil sige at færgen forventes at kunne overdrages til Ærøfærgerne i uge 40 og så skal Ærøfærgerne skal fortage seks ugers øvelses- og træningssejlads, hvorefter el-færgen kan sættes i drift.

Det skal pointeres, at tidsplanen er kommunens opfattelse af situationen, og at leveringsdatoen er noget der skal aftales med projekters partnere. Derfor vil mere specifikke datoer udmeldes senere i forløbet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

199 flere smittede siden fredag eftermiddag

22. januar 2022 COVID-19

Siden fredag eftermiddag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 199, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2356. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 36.121 nye smittede. 781 er indlagt på sygehus – heraf er der […]

Læs mere...