Masser af Tour de France tv på SønderborgNYT

3. februar 2020 Kultur

I denne uge varmer SønderborgNYT op til Tour de France, når vi sender direkte tv fra ikke mindre end tre arrangementer som alle fortæller mere om Tour de France ruten gennem Sønderborg.

Tirsdag afsløres den overordnede ruten gennem Sønderborg Kommune og hvor målstregen kommer til at være. Det sker på et pressemøde på Munkebjerg Hotel i Vejle og SønderborgNYT sender den del af pressemødet direkte, hvor direktør Alex Pedersen, Grand Départ Copenhagen Denmark, gennemgår etaperne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Følg med tirsdag fra klokken ca. 13:30.

Onsdag holder Sønderborg Kommune et pressemøde om de politiske målsætninger for Tour de France. Borgmester Erik Lauritzen fortæller om Sønderborg Kommunes politiske målsætninger for Tour de France,  Claus Klaris, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, fortæller om de Tour de France projekter der arbejdes med i skolerne og Jesper Kock, fungerende formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme, fortæller om Sønderborg Kommunes grundfortælling om Tour de France og hvordan alle sønderborgensere kan deltage i cykel-festen i 2021. Følg med tirsdag fra klokken ca. 11:00.

Torsdag sender SønderborgNYT direkte tv fra fra Frihedshallen på Idrætshøjskolen, hvor sportsjournalist Søren Reedtz gennemgår 3. etape af Grand Départ 2021 sammen med Matti Breschel, Kasper Asgreen og lokale cykeleksperter, hvor du kan høre mere om, hvordan Tour-ruterne gå gennem Sønderborg Kommune og få en forsmag på, hvilke dele af ruten, der bliver særligt spændende og hvor man med fordel kan placere sig som tilskuer. Følg med torsdag fra klokken ca. 19:00.

Du kan følge alle tre arrangementer direkte på SønderborgNYTs Facebookside som du finder ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk