Masser af turister besøger Café Friends i Nordborg

24. juli 2021 Erhverv
Familien Gregersen fra Fredericia
Familien Gregersen fra Fredericia

Fredag aften var der igen fyldt med gæster hos Café og Restaurant Friends i Nordborg, hvor der blev disket op med en grill-buffet og der blev også budt på herlig musik med Oliver Jon Christensen, der – ligesom grillen – var placeret på den anden side af Storegade.

“Vi ser rigtigt mange turister her i vores restaurant, hvor der kommer omkring 15o gæster dagligt”, siger værten. Blandt fredagens gæster er familien Gregersen fra Fredericia.

“Vi har lejet et sommerhus i Nørre Kettingskov ved Fynshav og der er en dejlig strand, som vi bruger rigtigt meget”, siger familien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over at nyde dage ved vandet, så blev der også plads til et besøg på Munkegaard Traktormuseum i Pøl.

“Der havde vi nogle gæster med og de har et barn på godt to år. For ham var det helt fantastisk og så kendte han forskellen på en gravko og en rendegraver”.

Når familien Gregersen fredag aften sad og spiste på Restaurant Friends, så skyldes det, at nogen fortalte dem om stedet.

“Vi ringede herop for at høre, om vi kunne plads. Det kunne vi – og vi fik også at vide, der ville være underholdning og det er jo alletiders”, siger familien Gregersen, som sætter kurs mod Fredericia i dag, lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...