Masser at lave hos nystartede Hip Kiropraktik

9. juni 2020 Erhverv

Sidst i april besluttede kiropraktor Jonas Fischer sig for at åbne sin egen klinik og allerede nu går det bedre end forrygende.

Hip Kiropraktik har til huse i den store bygning på Damgade i nummer 71, hvor også Røde Kors’ genbrugsbutik ligger. Man skal bare køre om på bagsiden af bygningen, så finder man Hip Kiropraktik.

“Allerede efter en uge havde jeg klienter nok til at tiderne blev fyldt ud, men at det gik så hurtigt havde jeg slet ikke regnet med”, siger Jonas Fischer til SønderborgNYT. Selvom han har travlt, så er der alligevel ikke lang venteliste.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis der er en, der ringer og vil have en tid, så er der plads indenfor to til tre dage”, siger kiropraktoren, der også tager imod akut-patienter, som får en tid samme dag, som de ringer.

Har ansat en sekretær

Tidligere var Jonas Fischer en del af Wolff Clinic på Rådhustorvet og det er sekretæren derfra, han har ansat.

“Senada Schmidt kender jo faget og er god til at styre kalenderen og kommunikationen”, siger Jonas Fischer. Alt, der ikke er behandling, er hendes opgave – og hun sørger også for, at chefen får en kop kaffe en gang imellem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jonas Fischer synes ikke, at en sekretær er en luksus i en nystartet klinik.

“Senada Schmidt er god for klinikken og hun sørger for, at patienterne får god service, så jeg kan koncentrere mig om behandlingerne”, siger han.

Nænsomme behandlinger

“Jeg kan hjælpe med alle de ‘klassiske’ ting, som kiropraktorer kan og jeg tager udgangspunkt i funktionelle tests af muskelkraft og behandlingen foregår ved skånsomme manipulationsbehandlinger – det klassiske ‘kiropraktor-knæk’ undgås så vidt muligt. Der tages udgangspunkt i test og undersøgelse af hele kroppen, og alle kroppens led – ikke kun rygsøjlen – kan behandles”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Smerter i ryg, nakke, lænd eller andre dele af kroppen, tennis- og golfalbue, karpaltunnelsyndrom, hovedpine og en lang række andre tilstande i bevægeapparatet er alt sammen noget, som kan behandles”, siger han.

“Målsætningen er at patienterne bliver smertefrie, og at behandlingsforløbet opleves positivt med en følelse af at blive set og hørt”, siger Jonas Fischer, som meget gerne vil have et solidt og tillidsfuldt samarbejde med læger, fysioterapeuter, massører og andre behandlere i lokalområdet, så patienterne får så gnidningsfrit et forløb som muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Jonas Fischer skal sige noget om rejsen fra åbningsdagen den 20. april og frem til i dag, så er det hurtigt klaret:

“I starten var jeg spændt på, om der kom klienter og i dag synes jeg, det er sjovt at være selv”.

Du kommer i kontakt med Jonas Fischers Hip Kiropraktik via Facebook, på mailadressen: hipkiropraktik@gmail.com samt på telefon 2222 5851.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...