Masterplaner for erhverv og iværksætteri endelig igennem Byrådet

7. maj 2014 Erhverv

For et år siden blev Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter bedt om at komme med en strategi for fremtidens erhverv og iværksætteri og onsdag blev det omfattende arbejde godkendt i Byrådet. Undervejs gav planerne anledning til flere spørgsmål fra medlemmerne i Erhvervsudvalget.

Ole W. Stenshøj og hans Erhvervsudvalg kunne endelig lægge erkvers- og iværksætterplanen frem.

Ole W. Stenshøj og hans Erhvervsudvalg kunne endelig lægge erkvers- og iværksætterplanen frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu følger der et større arbejde i forvaltningen med organiseringen af det, der skal sikre fremtidens udvikling, vækst og arbejdspladser.

Der kommer et såkaldt Vækstråd, som formanden for Erhvervsudvalget, konservative  Ole W. Stenshøj, forestiller sig tilknyttet udvalget, så det kan råde politikerne.

På iværksættersiden beskriver planen, hvordan iværksætter-aktiviteterne samles i Sønderborg Iværksætter alliance – og tanken er, at det bliver SET, der hjælper iværksættere indenfor handel, service og turisme. Industri-iværksættere henvises til iFabrikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Succeskriteriet er 1-2 vækstvirksomheder med produktion for 50 millioner kroner årligt og med flere end 50 ansatte. Indenfor handel, service og turisme er målet, at der allerede i 2014 starter mindst 25 nye virksomheder.

Tidligere iværksættere siger til Sønderborg Nyt, at de er spændte på at se, om den nye strategi betyder nye ansigter i det netværk, der skal hjælpe kommende virksomhedsejere frem til start.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...