Matas: Permanente tiltag skal gøre kunder og personale mere trygge

9. juli 2020 Erhverv

En række nye tiltag i Matas-butikkerne i Sønderborg skal sikre, at smitsomme sygdomme som for eksempel coronavirus både nu og i fremtiden har dårlige levevilkår i butikken. Matas’ ekspedienter har blandt andet været en tur på skolebænken, hvor de har gennemgået teori om hygiejne og rengøring, en afstand- og smittevejstest og en grundig introduktion til de nye procedurer.

Kort før corona-nedlukningen åbnede vi vores Matas Life-koncept, der skal gøre det nemmere for kunderne at føle, se og afprøve vores varer. Med de nye tiltag kan kunderne også få glæde af det i fremtiden samtidig med, at de kan føle sig trygge ved, at vi har styr på sikkerheden, siger butikschef Lis Gehrt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de synlige tiltag i butikken er ny skiltning og håndsprit på faste standere. Desuden vil ekspedienterne afspritte testprodukterne før og efter, at kunderne prøver dem, mens masker eller visirer kommer i brug, hvis en kunde skal have lagt makeup.

Matas-butikkerne i Sønderborg følger i forvejen myndighedernes anbefalinger for at hindre spredningen af corona. Målet med de nye tiltag er, at både kunder og medarbejdere også føler sig trygge i butikkerne i fremtiden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Sport, Sønderborg

I den kommende uge kan du prøve at ro på Alssund

14. maj 2021 Sport

Har du lyst til at nyde de smukke omgivelser på vandet omkring Sønderborg, få frisk luft når du dyrker motion i fællesskab med andre, så er roning noget for dig. Sønderborg Roklub holder åbent hus på tirsdag og på torsdag – begge dage klokken 9 – 11 og 18:30 – 20:30, hvor du har mulighed […]

Læs mere...