Mathilde som samler ind til julegaver til andre fik selv gaver af Bauhaus

30. november 2022 Erhverv

Også i år har 7-årige Mathilde Kallesen samlet ind til Børnenes Jul og det synes Martin Hansen, som er varehuschef i Bauhaus i Sønderborg, er helt fantastisk.

“Det er ikke så almindeligt, at et barn på 7 år tænker på andre, inden hun tænker på sig selv”, siger Martin Hansen til SønderborgNYT.

Bauhaus Sønderborg havde inviteret Mathilde og Børnenes Jul på besøg og de alle blev ramt af gaveregn.

“Vi giver 2500 kroner til Mathilde Kallesens indsamling og så giver vi selv nogle gavekort til Børnenes Jul”, sagde Martin Hansen, inden han overrakte gaverne. Børnenes Jul er en julefest for udsatte familier og en del af gaverne til børnene, de kommer fra Ønsketræet, som står i Borgen. Der var også en gave til de to kvinder, som stor bag Børnenes Jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så er der julegaver til Mathilde Kallesen selv – og dem må hun gerne pakke op”, sagde han og stillede tre større pakker foran hende.

Det passede den 7-årige pige fint – hun kan nemlig godt li’ at pakke gaver ud. Og når hun samler ind til andre børn, så er det fordi, de skal have den samme glædelige oplevelse.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...