Matilde Bøttger-Larsen er ny formand hos DFs ungdom i Sønderjylland

21. januar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Dansk Folkeparties Ungdom i Sønderjylland havde forleden generalforsamling på biblioteket i Haderslev, hvor der skulle vælges ny lokalformand. Den erfarene Henrik Munk Jeppesen valgte at trække sig fra formandsposten, og i stedet indtræder 17-årige Matilde Bøttger-Larsen. Hun går til dagligt på Alssund-Gymnasiet i Sønderborg, hvor hun er i gang med andet år.

Siden lokalforeningen blev stiftet i 2012 er både medlemstallet og synligheden kun gået fremad.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er nogle store fodspor, jeg som ny formand skal fylde ud, eftersom dygtige mennesker som Henrik Munk Jeppesen og Peter Kofod Poulsen er tidligere formænd. Men min ambition er at fortsætte det gode arbejde, og gøre DFU Sønderjylland endnu større, mere synlig og en mere aktiv lokalforening”, siger Matilde Bøttger-Larsen i en pressemeddelelse.

Fordi Matilde Bøttger-Larsen fra Sønderborg er blevet som ny formand, så er Janni Pohl fra Haderslev ny næstformand.

Dannie Poulsen fra Sønderborg, Nicole Schurizek Skriver fra Aabenraa, Emely Wind Thomsen fra Sønderborg, Mathias Voss Hansen fra Tønder og Casper Tandrup fra Toftlund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidst, men ikke mindst, har vi fået tre nye suppleanter: Jonas Häbel Beck, Angelica Knudsen Hartung og Steff Knudsen Hartung.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juli 2022 Tour de France, Politik, Sønderborg

Tour de France: Borgmester afviser at undersøge effekten af Tour de France-investeringen på 21 millioner kroner

2. juli 2022 Tour de France

Når Tour de France kommer til Sønderborg i morgen, søndag, koster det minimum 21 millioner kroner, som SønderborgNYT skrev i går, og ifølge mediet Markedsføring, vedkender borgmester Erik Lauritzen sig, at det er mange penge at bruge på Tour de France: Trods den store millioninvestering i at få Tour de France til Sønderborg, har borgmesteren […]

Læs mere...