Maxi Zoo åbner i Sønderborg

13. september 2018 Erhverv

Fredag den 28. september slår Maxi Zoo dørene op til en splinterny butik på Stenager i Sønderborg. Her kan du se frem til alle dyreelskeres drøm af en butik fyldt med alt, hvad du har brug for til din hund, kat, fisk eller gnaver samt kyndig vejledning af personalet, der glæder sig til at byde dyrelskere i Sønderborg velkommen.

“Vi har glædet os meget til at slå dørene op til den nye butik her i Sønderborg og til at møde alle byens dyreelskere og deres firbenede kæledægger, som selvfølgelig er meget velkommen til at besøge os”, siger  butikschef Henriette Barlebo i en presemeddelelse.

Åbningen af den nye butik vil blive fejret med hele tre dages åbningsfest i weekenden den 28.-30. september for alle byens dyreelskere. Her vil der være 20 procent på alt i butikken samt frisk kaffe på kanden og lækker kage til både store og små.

Om lørdagen vil en fortryllende ballonmand besøge butikken og lave sjove ballondyr fra kl. 10-12, hvor der også vil være mulighed for at hilse på Maxi Zoo’s søde maskotter.

Alle byens børn kan desuden være med i en stor tegnekonkurrence, hvor man kan komme og farvelægge Maxi Zoo’s maskotter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkurrencen rundes af med en kåring af en heldig vinder, der kan forlade butikken fyldt med drømme om kæledyr og et gavekort på 500 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...