Maxi Zoo åbner i Sønderborg

13. september 2018 Erhverv

Fredag den 28. september slår Maxi Zoo dørene op til en splinterny butik på Stenager i Sønderborg. Her kan du se frem til alle dyreelskeres drøm af en butik fyldt med alt, hvad du har brug for til din hund, kat, fisk eller gnaver samt kyndig vejledning af personalet, der glæder sig til at byde dyrelskere i Sønderborg velkommen.

“Vi har glædet os meget til at slå dørene op til den nye butik her i Sønderborg og til at møde alle byens dyreelskere og deres firbenede kæledægger, som selvfølgelig er meget velkommen til at besøge os”, siger  butikschef Henriette Barlebo i en presemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbningen af den nye butik vil blive fejret med hele tre dages åbningsfest i weekenden den 28.-30. september for alle byens dyreelskere. Her vil der være 20 procent på alt i butikken samt frisk kaffe på kanden og lækker kage til både store og små.

Om lørdagen vil en fortryllende ballonmand besøge butikken og lave sjove ballondyr fra kl. 10-12, hvor der også vil være mulighed for at hilse på Maxi Zoo’s søde maskotter.

Alle byens børn kan desuden være med i en stor tegnekonkurrence, hvor man kan komme og farvelægge Maxi Zoo’s maskotter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkurrencen rundes af med en kåring af en heldig vinder, der kan forlade butikken fyldt med drømme om kæledyr og et gavekort på 500 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Polen vil ikke udlevere en mand som er mistænkt i en sag fra Gråsten hvor et barn blev bortført

3. februar 2023 112

Polsk politi på baggrund af en europæisk arrestordre anholdt en 37-årig mand fra Gråsten, der er sigtet for at have bortført sin datter fra Gråsten Skole den 9. december. De polske domstole afviser dog at udlevere manden til Danmark. Kort inden bortførelsen blev datteren tvangsfjernet og anbragt i en plejefamilie. Den 37-årige far mødte den […]

Læs mere...