På søndage dækker Maximum i Sønderborg op til en overdådig brunchbuffet

En søndag fuld af sjov for hele familien i Maximum Sønderborg
En søndag fuld af sjov for hele familien i Maximum Sønderborg
1. marts 2024 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Maximum Sønderborg, det tidligere Bowl’n’Fun, står klar med en spændende pakke med sjove forlystelser og en overdådig brunchbuffet, der strækker sig over fire timer. Centerchef Kevin Jørgensen og resten af hans team glæder sig til at modtage de mange gæster.

“Hver søndag lokker vi med en stor buffet bestående af de lækreste brunchretter, hvor vores kokke disker op med de kendte klassikere og nye specialiteter. Vores gæster kan blandt andet finde æg og bacon, friskskårne og møre stege, sprøde salater, de lækreste desserter og meget, meget mere på buffeten”, siger Kevin Jørgensen til SønderborgNYT og tilføjer, at gæsterne kan drikke al den te, kaffe og juice, de har lyst til, fordi det er med i prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover den store brunchbuffet, som serveres i restauranten The Grill, lokker Maximum Sønderborg også med et koncept, der minder om et turpas, som vi kender det fra Tivoli. Familiesøndag er nemlig fire timers underholdning, hvor der frit kan prøves udvalgte forlystelser, ligeså tosset man vil. Ønsker du at prøve laserskydning to gange og bowle en halv time, så kan du det. Et arrangement, der er perfekt som søndagsaktivitet for hele familien, før hverdagens trummerum tager over, lover centerchefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hos Maximum Sønderborg i Stenager Centret er der nemlig sjov for alle aldre. De små kan lege i Happie’s Legeland, mens de større børn og voksne kan udfordre hinanden i bowling, minigolf og/eller laserskydning. Det er familiesøndag, og det er hver søndag fra klokken 10-14”, siger Kevin Jørgensen.

Prisen, der inkluderer fri adgang til udvalgte forlystelser og Big Time Brunch Buffet, er 239 kroner for voksne og 219 kroner for børn under 12 år.

“Særligt børnene er glade for vores brunchbuffet, hvor de vælger deres egne favoritter fra det brede udvalg af retter, mens de voksne nyder den afslappede atmosfære. I vores børnevenlige restaurant er der også tænkt på de små gæster, der kan glæde sig til sjove og velsmagende muligheder”, siger centerchefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For dem, der ønsker lidt ekstra spænding, er der mulighed for at tilkøbe et Escape Room for 500 kroner. Hvis der skal prøves noget helt nyt, kan centerchef Kevin Jørgensen anbefale at tilkøbe Maximum Sønderborgs nye og sjove forlystelse, Battle Box, for kun 50 kroner pr. person.

Læs mere om familiesøndag eller book bord her på Maximum Sønderborgs hjemmeside.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...