Maximum Sønderborg er klar til en af årets travleste uger

Børnene kan bruge timer i ’Happies Legeland’ i Maximum Sønderborg
Børnene kan bruge timer i ’Happies Legeland’ i Maximum Sønderborg
11. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Med fredagens snevejr, der i en kort periode sørgede for et flot vinterlandskab i Sønderborg-området, blev vinterferien for alvor skudt i gang og hos Maximum, tidligere Bowl’n’Fun, i Stenager Centret står hele personalet klar til at byde familierne velkommen indenfor til masser af spændende og sjove vinterferieaktiviteter.

”Vinterferien er vores yndlingsuge, fordi Maximum sprudler med børn, der hviner og har det sjovt. Man kan mærke, at det sprudler inde i dem, for der er ikke så mange regler her hos os. Man skal ikke sidde stift, når man spiser og børnene skal ikke være stille. De må faktisk gerne bare være børn og have det sjovt”, sagde Simon Salskov fra Maximum, da SønderborgNYT TV havde ham i tv-studiet for en snak om, at Bowl’n’Fun har skiftet navn til Maximum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinterferien er traditionelt en af de travleste perioder hos Maximum, og derfor anbefaler centerchefen, at der bookes i god tid.

“Allerede nu kan vi se, at rigtig mange familier har booket nogle hyggelige timer her i centret og en af årsagerne er nok, at uanset vejret udenfor, så er der altid garanti for tørvejr og godt humør her hos Maximum, hvor børn og voksne kan boltre sig med en bred vifte af forlystelser såsom legeland, bowling, Escape Rooms, Battle Box, minigolf, Laser Hero og meget mere”, siger Kevin Jørgensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maximum i Stenager Centret holder åbent hver dag i ferieugen med udvidede åbningstider fra klokken 10 til 22 på hverdage og med endnu længere åbningstider i weekenden.

”Det unikke ved Maximum er, at der er underholdning og forlystelser for hele familien. Bowling er populært for alle aldersgrupper, mens de yngste vil elske Happies Legeland og minigolfbanen. Teenagere og studerende foretrækker ofte Laser Hero, Escape Room og centrets nye forlystelse Battle Box. Voksne kan slappe af med en omgang bowling eller det nye interaktive dart efterfulgt af en forfriskende kold øl eller sodavand”, siger centerchef Kevin Jørgensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra onsdag til fredag kan gæsterne nyde den populære ’Big Time Feriemenu’ fra klokken 11:30 til 14:00 med blandt andet pizza, frikadeller, kyllingespyd, pommes frites, nuggets og softice og om aftenen kan gæsterne  gå ombord i ’Big Time Grillbuffet’ fra klokken 17:00.

”Og så kan jeg varmt anbefale vores ’Big Time Brunchbuffet’, som vi står klar med lørdage og søndage, hvor vores dygtige kokke skaber en overdådig oplevelse, der forener klassiske favoritter og innovative delikatesser med æg og bacon, møre stege, friske salater og forførende desserter og selvfølgelig te, kaffe og juice”, siger Kevin Jørgensen og tilføjer, at når gæsterne spiser på Restaurant The Grill, får de altid 30 procent rabat på alle forlystelser i centret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne vinterferie er også den første af slagsen for centerchef Kevin Jørgensen, der ser frem til en travl uge med masser af glade gæster. Hans ambition er at øge kendskabet til Maximum i Sønderborg og gøre centret til Sønderjydernes foretrukne oplevelsessted.

“Vi er et fantastisk sted med noget for enhver smag og aldersgruppe og Maximum i Sønderborg er en del af en ambitiøs kæde, hvor der er plads til store visioner og jeg har store ambitioner for centret og Sønderborg”, siger Kevin Jørgensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om vinterferiesjov i Maximum Sønderborg her og du kan se hele tv-indslaget om Maximum Sønderborg her på SønderborgNYT TV.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...