May Jeznach Madsen bliver præst og menighedsleder i Sønderborg Frikirke

2. september 2021 Erhverv

Søndag den 19. september klokken 10 er der festgudstjeneste i Sønderborg Frikirke, hvor det markeres at May Jeznach Madsen officielt indsættes som ny præst og menighedsleder og hvor der samtidig siges tak til Lars Beck for hans tid som præst i kirken.

May Jeznach Madsen kender menigheden godt. Hun har gennem flere år været en aktiv del af ledergruppen i kirken og har prædiket til gudstjenester og været en stor del af lovsangen i kirken.

Sønderborg Frikirke skriver, at hun gennem årene også har været ansat til forskellige pastorale, administrative og kommunikative opgaver i kirken.

Artiklen fortsætter under annoncen

May Jeznach Madsen kendes nok særligt for sit arbejde i Gospelfællesskabet Sønderborg, der er en arbejdsgren i Sønderborg Frikirke.

Efter den officielle del vil kirken være vært ved frokost, kaffe og kage.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...