May Jeznach Madsen er præst i Gospelkirken

18. februar 2020 Erhverv

May Jeznach Madsen blev søndag officielt indsat som præst i Gospelkirken i Gospelfællesskabet Sønderborg. Der har eksisteret gospelgudstjenester i Gospelfællesskabet siden 2012, men i august 2019 startede Gospelkirken officielt.

Gospelfællesskabet Sønderborg er en arbejdsgren under Sønderborg Frikirke og huser – udover Gospelkirken – også hele fem gospelkor. May Jeznach Madsen er leder af Gospelfællesskabet Sønderborg og er korleder for fire af de fem gospelkor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun har allerede over en længere årrække ledt og prædiket til gudstjenester i Sønderborg Frikirke og til gospelgudstjenester – ligesom hun indtil nu også har varetaget de pastorale opgaver omkring Gospelfællesskabet Sønderborg. Desuden er hun en del af ledelsen i Sønderborg Frikirke, skriver Gospelkirken i en pressemeddelelse.

May Jeznach Madsen er 41 år, læreruddannet og har arbejdet som folkeskolelærer og friskolelærer i mange år. I dag er hun udover det at være leder og præst i Gospelfællesskabet Sønderborg – selvstændig med firmaet Consono, som arbejder med sangundervisning, gospelworkshops, musikalske foredrag m.m.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk