Medarbejder fra Mejeriet er ny eventmanager i Kultur i Syd

Ida Ketelsen Hansen. Pressefoto
Ida Ketelsen Hansen. Pressefoto
2. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Efter en god ansættelsesproces og gennemgang af mere end 100 spændende ansøgninger kan vi med glæde annoncere, at den lokale Ida Ketelsen Hansen er fra 1. april ansat som eventmanager ved Kultur i Syd

Ida Ketelsen Hansen er ikke ukendt med kulturbranchen i Sønderborg, da hun kommer fra en stilling som kulturmedarbejder på Sønderborghus. Her havde hun ansvaret for ungdomskulturhuset, Mejeriet, hvor hendes opgaver bl.a. bestod af event- og koncertafvikling, markedsføring, og den generelle kommunikation og planlægning, der kræves for at vedligeholde et ungdomshus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ida Ketelsen Hansen har også oprettet en frivilliggruppe af unge mennesker, der var med til at udvikle Mejeriet.

Før Sønderborghus var Ida Ketelsen Hansen  barselsvikar i Sønderborg Kommunes forvaltning, Kultur, Idræt og Fritid, hvor hun var med til at afvikle større events såsom Stella Polaris og målområdet ved Tour de France, hvilket har givet hende blod på tanden til at planlægge og afvikle flere events af større kaliber hos Kultur i Syd.

Ida Ketelsen Hansen kommer til at arbejde med hele paletten af opgaver ved Kultur i Syd i samarbejde med direktør Jes Johansen og alle de frivillige ildsjæle i Kultur i Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det var særligt vigtigt, at vi fandt en medarbejder med indsigt i branchen, og som kan have mange bolde i luften på én gang samt favne bredt, fordi der er mange forskellige arbejdsopgaver i vente”, siger Jes Johansen i en pressemeddelelse.

”At arbejde med kultur kræver, at man kan bære mange hatte, og det kan være intenst og nervepirrende, men for mig er udbyttet ved et vellykket event kæmpestort – derfor søgte jeg stillingen som eventmanager i Kultur i Syd. Jeg elsker Sønderborg, og jeg elsker kulturbranchen – derfor er drømmen, at jeg kan skabe gode kulturoplevelser for den by der står mit hjerte nærmest”, siger Ida Ketelsen Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med ansættelsen af Ida Ketelsen Hansen skal vi fortsætte det gode arbejde for kulturen med koncerter i Mølleparken og de forskellige indendørs venues, men samtidig håber vi på, at hun kan være med til at skærpe og udvikle arrangementer med fokus på en yngre målgruppe”, siger Jes Johansen.

15. april 2024 Samfund, Sønderborg

Vikingeklubben åbner

15. april 2024 Samfund

Vi åbner Vikingeklubben igen på fredag kl. 06:00, oplyser bestyrelsen. Søndag fra kl. 12-14 er der officiel indvielse med øl og pølser til medlemmerne. Klubben har været lukket siden stormfloden, hvor skaderne på bygningen var omfattende. Vægge blev ødelagt, klinker flået af gulvet, døre og brusevægge blev revet ud. El-installationer stod under vand, højvandsskotter var […]

Læs mere...