Medarbejder i hjemmeplejen er testet positiv

29. oktober 2020 Samfund

En medarbejder i hjemmeplejens distrikt Fjord, som er på Jyllandssiden i Sønderborg, er onsdag testet positiv for Corona.

“Fordi medarbejderen har båret værnemidler og har holdt afstand, så er der ikke identificereret nære kontakter på arbejdspladsen. Og efter kontakt til Styrelsen for Patientsikkerhed er der ingen behov for yderligere screening af medarbejdere eller borgere”, fortæller hjemme- og sygeplejechef, Marianne Krarup, i en pressemeddelelse.

Medarbejderen var senest på arbejde mandag, men blev sygemeldt ved middagstid samme dag. Inden det nåede hun at være i kontakt med fire borgere, der er informeret om den positive test af Covid-19.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kollegaer og berørte borgere er informeret om smittetilfældet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...