Medarbejder på Jobcenter testet positiv for Corona

6. oktober 2020 Samfund

En læser finder det meget bemærkelsesværdigt, at man på Sønderborgs jobcenter har personale som er testet positiv Coronavirus.

“Men ledelsen har ikke bedt nærmeste kolleger lade sige teste. Og i dag fortsætter man ufortrødent sit virke som jobcenter og tager borgere, herunder blandet andet sygedagepengemodtagere til samtaler til trods for, at der i netop denne afdeling er en sagsbehandler, der i weekenden er testet positiv”, skriver læseren til SønderborgNYT.

“Jeg tænker, specielt sygemeldte borgere potentielt må antages at kunne være i forhøjet risiko gruppe og det derfor forekommer mig uansvarligt at indkalde dem til fysiske møder. Man burde, som minimum, oplyse borgerne, så de kan træffe et oplyst valg, om man ønsker det fysiske møde”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom trygt til samtaler

Direktør for forvaltningen ‘Borger, Beskæftigelse og Sundhed’, Helle Mønsted Nielsen, siger til SønderborgNYT:

“I Jobcenter følger vi alle anbefalinger omkring Corona og derfor kan borgere trygt møde til samtaler”.

Hun tilføjer, at der er nogle procedurer for smittesporing.

“De bliver styret af vores sundhedsberdskab og de er sat i gang”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...