Medarbejder på Jobcenter testet positiv for Corona

6. oktober 2020 COVID-19

En læser finder det meget bemærkelsesværdigt, at man på Sønderborgs jobcenter har personale som er testet positiv Coronavirus.

“Men ledelsen har ikke bedt nærmeste kolleger lade sige teste. Og i dag fortsætter man ufortrødent sit virke som jobcenter og tager borgere, herunder blandet andet sygedagepengemodtagere til samtaler til trods for, at der i netop denne afdeling er en sagsbehandler, der i weekenden er testet positiv”, skriver læseren til SønderborgNYT.

“Jeg tænker, specielt sygemeldte borgere potentielt må antages at kunne være i forhøjet risiko gruppe og det derfor forekommer mig uansvarligt at indkalde dem til fysiske møder. Man burde, som minimum, oplyse borgerne, så de kan træffe et oplyst valg, om man ønsker det fysiske møde”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom trygt til samtaler

Direktør for forvaltningen ‘Borger, Beskæftigelse og Sundhed’, Helle Mønsted Nielsen, siger til SønderborgNYT:

“I Jobcenter følger vi alle anbefalinger omkring Corona og derfor kan borgere trygt møde til samtaler”.

Hun tilføjer, at der er nogle procedurer for smittesporing.

“De bliver styret af vores sundhedsberdskab og de er sat i gang”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...