Medarbejder på Tangshave Plejecenter er smittet med Corona

16. oktober 2020 COVID-19

En medarbejder på Tangshave Plejecenter i Nordborg er torsdag testet positiv for Corona.

I smitteopsporingen er ni nære kontakter identificeret: En beboer og otte medarbejdere.

“Det er en helt ny situation for os, men heldigvis har vi fået god og hurtig hjælp fra kommunens sundhedsberedskab, så vi sikrer os, at Sundhedsstyrelsens retningslinjer bliver fulgt”, siger Tangshaves leder, Lisbeth Andreasen, i en pressemeddelelse.

Personer, der er defineret som nære kontakter, skal testes flere gange via regionens Akut Medicinsk Koordinering – blive aftalt direkte, hvordan den ene beboer, som er defineret som nær kontakt, vil blive testet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er i dialog med regionen for at få sat testen af plejecenterets beboere i gang, så det kan ske så hurtigt som muligt. Beboerne bliver testet på selve plejecenteret, fordi det er svært for mange af dem at forlade stedet, siger vicekommunaldirektør Carsten Lund.

Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler for nuværende, at der ikke indføres yderligere besøgsrestriktioner på Tangshave Plejecenter.

Alle pårørende til beboere er orienteret om situationen.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...