Medarbejder på Tangshave Plejecenter er smittet med Corona

16. oktober 2020 Nordborg

En medarbejder på Tangshave Plejecenter i Nordborg er torsdag testet positiv for Corona.

I smitteopsporingen er ni nære kontakter identificeret: En beboer og otte medarbejdere.

“Det er en helt ny situation for os, men heldigvis har vi fået god og hurtig hjælp fra kommunens sundhedsberedskab, så vi sikrer os, at Sundhedsstyrelsens retningslinjer bliver fulgt”, siger Tangshaves leder, Lisbeth Andreasen, i en pressemeddelelse.

Personer, der er defineret som nære kontakter, skal testes flere gange via regionens Akut Medicinsk Koordinering – blive aftalt direkte, hvordan den ene beboer, som er defineret som nær kontakt, vil blive testet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er i dialog med regionen for at få sat testen af plejecenterets beboere i gang, så det kan ske så hurtigt som muligt. Beboerne bliver testet på selve plejecenteret, fordi det er svært for mange af dem at forlade stedet, siger vicekommunaldirektør Carsten Lund.

Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler for nuværende, at der ikke indføres yderligere besøgsrestriktioner på Tangshave Plejecenter.

Alle pårørende til beboere er orienteret om situationen.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Politik, Sønderborg

Forvaltningen skal finde en vej til at Sønderborg får en skøjtebane

1. februar 2023 Politik

I budgetaftalen for 2023-2026 ønskes det, der laves alternative modeller for anlæg og drift af en skøjtebane i løbet af 2023. Det er afgørende, at et nyt projekt tager udgangspunkt i et offentlig-privat samarbejde, der samtidig kan bruges som showcase for energioptimering og moderne teknologi. ”Vi har bedt forvaltningen undersøge mulighederne for, hvordan vi kan […]

Læs mere...