Medlemmer skal sætte krydser – Valg til SE’s repræsentantskab

5. november 2018 Erhverv

Nu er det tid at tage stilling til, hvem der de kommende fire år skal træffe de beslutninger, der vedrører energi- og teleselskabet SE.

Har du en el-måler i SE’s el-forsyningsområde, er du en af de 320.000 medejere af koncernen – også kaldet andelshavere. Det giver dig ret til at stemme ved det kommende valg, hvor kandidater fra 12 forskellige valgkredse bliver valgt ind i SEs repræsentantskab.

Medlemmerne skal de kommende fire år være med til at sætte retningen for SE-koncernen og tage stilling til store beslutninger, som også kan påvirke din hverdag.

“Den 5. november tager vores repræsentantskab stilling til, hvorvidt SE og energiselskabet Eniig skal fusionere. Og det er både store, forretningsmæssige beslutninger som denne og emner som adgang til hurtigt internet, der bliver drøftet i SE’s repræsentantskab”, siger bestyrelsesformand Jens Erik Platz i en pressemeddelelse.

Alle stemmer tæller

Der er i år kampvalg i halvdelen af SE’s valgkredse. Alle andelshavere i de seks valgkredse kan stemme på op til fem kandidater hver, og de kandidater der får flest stemmer i hver valgkreds, bliver valgt ind i repræsentantskabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I de resterende valgkredse er der fredsvalg. Alle kandidater i disse valgkredse er automatisk valgt ind i repræsentantskabet.

Alle valgte repræsentantskabsmedlemmer tiltræder i SE’s repræsentantskab 1. januar 2019.

Sådan stemmer du

Du skal klikke dig ind HER på SE’s valgsite.

Her kan du se alle de kandidater, som stiller op til valget.

Det er også herfra, du som andelshaver kan stemme på dine foretrukne kandidater i din valgkreds fra 5. til 19. november.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...