Meget anderledes ‘Juleaften for alle i Gråsten og Omegn’

12. december 2020 Gråsten

Selvom alle er godt trætte af Coronaen, så er arrangørerne nødt til at lave en ny plan for ’Juleaften for alle i Gråsten og omegn’.

“Forsamlingsforbuddet gør, at vi skal deles op i flere hold og det giver et behov for langt flere frivillige – og dem er vi ikke er i stand til at mobilisere. Det er ærgerligt, men vi må alle passe på os selv og hinanden”, siger arrangør Svend Schütt

Den nye plan

Alle kommer til på Egernsunds samle skole den 24 december klokken 14 til kaffe og julesmåkager med mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Her vil vi sidde i små grupper på fire personer og det gør, at vi kan klare os med de frivillige, som vi har til rådighed. Herefter er der julesang og julehygge. Jeg arbejder hårdt på at få en eller to til at komme og spille og synge lidt julesange sammen med os.

Klokken 16 får alle tilmeldte en portionspakket julemenu og en julegave med hjem.

”Det vil sige, at vi hygger med kaffe og julesmåkager på skolen, men spiser den lækre julemenu, som Farfars Køkken både laver og pakker, hjemme”, siger Svend Schütt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle, der ikke selv kan komme frem og tilbage, bliver tilbudt transport. Det er Quorps Busser, der står for transporten.

Tilmelding sker fortsat til Rådhuskiosken og Matas i Gråsten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...