Meget anderledes ‘Juleaften for alle i Gråsten og Omegn’

12. december 2020 Gråsten

Selvom alle er godt trætte af Coronaen, så er arrangørerne nødt til at lave en ny plan for ’Juleaften for alle i Gråsten og omegn’.

“Forsamlingsforbuddet gør, at vi skal deles op i flere hold og det giver et behov for langt flere frivillige – og dem er vi ikke er i stand til at mobilisere. Det er ærgerligt, men vi må alle passe på os selv og hinanden”, siger arrangør Svend Schütt

Den nye plan

Alle kommer til på Egernsunds samle skole den 24 december klokken 14 til kaffe og julesmåkager med mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Her vil vi sidde i små grupper på fire personer og det gør, at vi kan klare os med de frivillige, som vi har til rådighed. Herefter er der julesang og julehygge. Jeg arbejder hårdt på at få en eller to til at komme og spille og synge lidt julesange sammen med os.

Klokken 16 får alle tilmeldte en portionspakket julemenu og en julegave med hjem.

”Det vil sige, at vi hygger med kaffe og julesmåkager på skolen, men spiser den lækre julemenu, som Farfars Køkken både laver og pakker, hjemme”, siger Svend Schütt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle, der ikke selv kan komme frem og tilbage, bliver tilbudt transport. Det er Quorps Busser, der står for transporten.

Tilmelding sker fortsat til Rådhuskiosken og Matas i Gråsten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...