Meget kritisk rapport over Carl Holsts pengeforbrug

10. november 2015 Erhverv

Dyre kurser i udlandet for Venstremanden Carl Holst og ledende medarbejdere, fiflerier med bilag, tvivlsomme coaching-forløb og medarbejdere, der protesterer over at skulle skrive taler uden regionalt indhold. Det viser en ekstern undersøgelse foretaget af advokat-firmaet Kromann Reumert har funder sted i Region Syddanmark, skriver Fyens Stiftstidende tirsdag.

Venstres Carl Holst ser ud til at være voldsomt dyr i drift i Region Syddanmark.

Venstres Carl Holst ser ud til at være voldsomt dyr i drift i Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Fyens Stiftstidende viser den 18 sider lange rapport, at både interne og eksterne folk i perioden fra 2013 og frem til folketingsvalget i gentagne tilfælde blev bedt om at lave taler til regionsrådsformanden, som ikke havde noget at gøre med regionen, men var relateret til hans private valgkampagne.

Derudover stiller undersøgelsen også spørgsmålstegn ved udgifterne til et navngivent kursus som Carl Holst og en ledende medarbejder var på i 2014.

Kurset “High Performance Leadership” tog Carl Holst og den unavngivne, ledende medarbejder på i Schweiz i perioden fra den 16. marts til den 21. marts i 2014. Pris: 92.000 kroner pr. næse plus en tillægsudgift på 27.000 kroner.

Kromann Reumert undrer sig også over en udgift på mere end 750.000 kroner til en coaching-virksomhed, der ifølge rapporten er blevet brugt på individuelle coaching-forløb for lederne i regionen og på test og screening af kandidater til ledende stillinger.

Carl Holsts høje forbrug viser sig ifølge rapporten også i forhold til tegningen af diverse avisabonnementer. Carl Holst har således fået 10 aviser sendt hjem til sig på regionens regning og desuden fået leveret 37 abonnementer til sekretariatet, skriver Fyens Stiftstidende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...