Meget lavt antal Corona-smittede i Sønderborg

6. maj 2021 Samfund

Gennem den seneste uge er der fire personer, som er testet positive for Corona-smitte og det får sundhedsdirektør Carsten Lund til at råde os alle til, at vi alle bliver ved med at lade os teste og at vi fortsat følger de restriktioner og anbefalinger, der er. Og vi skal ikke slække på det, mens vi venter på, at alle er blevet vaccineret.

“Når vi har så lavt et antal smittede, så skyldes det først og fremmest, at vi bliver testet og at der er en både hurtig og effektiv smitteopsporing – og lige stor en rolle har det, at vi følger de anbefalinger, som kommer fra myndighederne”, siger Carsten Lund til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carsten Lund og sundhedschef Michael Skriver følger konstant med i smitteudviklingen i Sønderborg og i de kommuner, som Sønderborg kan sammenligne sig med.

“Og blandt de kommuner, der eksempelvis er Viborg og Kolding, der er Sønderborg den kommune, hvor der testes næstflest borgere”, siger sundhedsdirektøren og han fortsætter:

“Her i kommunen har vi hele tiden fulgt de anbefalinger, som er kommet fra myndighederne og jeg vil rose Byrådet fordi de har fulgt trop – og der er på intet tidspunkt gået ‘politik’ i Coronasituationen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...