Meningsmåling: Carl Holst skyld i Venstres tilbagegang

4. oktober 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Ifølge næstformanden i Venstre og Danmarks udenrigsminister, Kristian Jensen, så er der kun en person at takke for, at Venstre fik en vælgerlussing i en ny meningsmåling. Den person er Carl Holst, mener Kristian Jensen.

Carl Holst er skyld i tilbagegang hos Venstre.

Carl Holst får skylden for tilbagegang hos Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Megafons seneste meningsmåling for TV2 og Politiken røg Venstre nemlig fra 20 til 17 procent. Et dyk på tre procentpoint. Og i et politisk magasin på TV2 News udtrykte Kristian Jensen sin mening om årsagen til dykket.

“Jeg oplevede selv at komme ud fra Udenrigspolitisk Nævn sammen med Carl Holst, og vi havde taget en beslutning om at øge Danmarks engagement i kampen mod Islamisk Stat. Vi fik lov til at sige en sætning, og så var der fokus på personsagerne og ikke på politik”, siger Kristian Jensen i et politisk magasinprogram på TV 2 News.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han mener, at personsagerne i Venstre skygger over politikken.

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...