Mennesker mødtes til Drag-bingo på Æ Bræt

25. august 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag aften var der Drag-bingo på Æ Bræt på Store Rådhusgade i Sønderborg og der var fuldt hus. Arrangementet var en del af Pride Week og derfor mødtes mange forskellige mennesker – det var ikke alene LGBTQ+, som var der.

“Nu er det jo drag-bingo og på Æ Bræts Facebook opfordrede vi til, at I havde gjort lidt ekstra ud af jeres påklædning – og selvfølgelig er der en præmie til en, der har gjort det. Vi ser ham tit her på Æ Bræt og til hverdag hedder han Bent. Men i aften er han med kjole og paryk og hedder Bente”, sagde Helle Keller Lund, der er vært på Æ Bræt og også nummeropråber til tordagens bingo.

Artiklen fortsætter under annoncen

“LGBTQ+ Sønderborg har et event her på Æ Bræt hver anden uge, Regnbuecafé og selvfølgelig er enhver, der har lyst til et komme indenfor, velkommen”, sagde forperson Niels Christian Aahøj Bech til SønderborgNYT. Foreningen har også ølsmagninger på Heidi’s Bierbar.

“Det er også på Heidi’s vi holder Regnbueparty, hvor vi fester, danser og drikker sammen. Det er også der, den enkelte møder andre mennesker”, sagde forpersonen.

Både på Æ Brædt og på Heidi’s Bierbar er der masser af regnbueflag, når foreningen har arrangementer og for medlemmerne er det en måde at blive set på.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Erfaringer viser, at der kommer andre end LGBTQ+ personer til arrangementerne begge steder. Nogle vil gerne vide noget om vores forening, andre kommer med gode ideer til arrangementer og vi alle har det hyggeligt og festligt sammen. Vi er jo mennesker allesammen”, sagde Niels Christian Aahøj Bech.

Han fortæller, der også er noget, som hedder Regnbuewalk.

“Det er nogle gåture, hvor alle og enhver er velkommen til at gå med – undervejs får vi nogle gode snakke og der er stor tilslutning”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag aften klokken 17:30 er der Pride Grillhygge ved Fluepapiret – og lørdag kulminerer Pride-ugen med parade og fest.

Du kan SE BILLEDER HER.

 

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...