Mere end fyldt ved KGGOs Lottospil

17. december 2019 Gråsten

Forleden kom dagen hvor KGGO skulle prøve at holde Lottospil for første gang – og hvor overskuddet ubeskåret går til KGGOs Juleaften for alle i Gråsten og omegn.

Kortsalget startede klokken 12:30 og da var der allerede en længere kø, de første kom allerede inden vi havde fået alle borde og stole sat op, der var i alt plads til 188, men som vi blev enige om, det er bedre at der er for mange pladser end at der er for lidt.

Spændingen steg, folk væltede ind, inden vi så os om var næsten alle pladser fyldt op, og der var stadig kø helt ud i gangen. Ude bag ved hallen havde de et lille skur med nogle borde og stole, som egentlig ikke længere blev brugt, men dem fik vores frivillige hurtigt hentet ind og stillet op. Det blev til omkring 50 pladser ekstra, skriver KGGO i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

14:10 var vi klar, alle havde fået en plads – også Majbrit, som skulle råbe numre op.

KGGO-formanden ville – for første gang  for så stor en forsamling -selv byde velkommen og takke alle sponsorerne, store som små. Han havde også fået lidt skrevet ned, men spændingen gjorde det svært at folde papiret ud.

”Der var flere end 200 mand, det var jo helt nyt land for mig, jeg tog en dyb indånding, forestillede mig at jeg var i en lille forsamling, på 20-30 mand, og så fik jeg sagt nogenlunde det jeg ville, jeg synes jeg slap nogenlunde fra det”, siger KGGOs Svend Schütt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Majbrit styrede med sikker og rutineret hånd gennem lottospillet.

“Efter lottospillet skulle vi have det hele pakket sammen igen og det klarede KGGOs frivillige, som også havde stillet det hele op. Inden vi så os om, så var hallen ryddet og ingen kunne se at vi havde været flere end 200 der”, siger Svend Schütt og fortsætter:

“Der skal fra hele KGGOs bestyrelse lyde en stor tak til ALLE som denne dag  har været med til at gøre at alle dem der er tilmeldt ‘Juleaften for Alle i Gråsten og omegn’ får en uforglemmelig Juleaften”.

Artiklen fortsætter under annoncen

En stor tak til;

Super-Brugsen, Gråsten

Bilka

Føtex

SønderborgNYT

JS Trafikskole

Blomstertorvet

2dreams, Gråsten

Farfars Køkken Gråsten

Bygmester Kaj Nielsen ApS

Shell Gråsten

Mobergs Køreskole

Peronen Gråsten

Egernsund Maskinudlejning

Klipoteket v/StephaniePino

Veromontage aps. Gråsten

Sven Jensen

Gråsten Maleren

Bentzens Gran Gråsten

Kim Christensen & Conny Jørgensen

JV Sønderborg

Ugeavisen

Majbrit Clausen, Anne-Lene, Lars, Line og Jonna

Artiklen fortsætter under annoncen

Jonas, Poul, Christoffer og Nickolaj

Alle de forretninger i Gråsten og Egernsund der har doneret en gevinst.

Alle jer der har doneret penge til Juleaften på MobilePay

Vores følgere på Facebook

Æ Betonblokker

Henning Nielsen

”Sidst men bestemt ikke mindst, alle jer der støttede op om vores Lottospil til fordel for Juleaften for alle i Gråsten og omegn.  Uden alle jer ville dette ikke ha kunnet ladet sig gøre, i har alle været med til at gøre en forskel”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...