Mere kontrol ved grænsen

18. november 2015 Politik

Politiet og SKAT vil frem over kontrollere mere ved den tyske grænse. Den øgede kontrolindsats skal styrke indsatsen mod grænseoverskridende kriminalitet og illegal indvandring.grænse

I 2016 afsættes cirka 46 millioner kroner til mere mandskab og nyt kontroludstyr. I 2019 stiger beløbet til cirka 126 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er tilfreds med, at vi har kunnet presse de andre partier helt til grænsen af Schengen-aftalen”, siger Peter Kofod Poulsen fra Dansk Folkeparti til TV SYD.

Men står det til Dansk Folkeparti, så ser de gerne, at Danmark styrker grænsekontrollen endnu mere.

“Vi vil gerne have permanent grænsekontrol med faste toldere, men det er ikke muligt indenfor Schengen-aftalen”, siger Peter Kofod Poulsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...