Messingblæsere indtager Gråsten Landbrugsskole

31. juli 2018 Kultur

Mellem den 6. og den 12. august åbner Gråsten Landbrugsskole atter dørene til den store sommerskole for messingblæsere Dansk-tysk Messingblæserakademi ”Brass Crossing Borders”.

Kurset er et samarbejde mellem Landesmusikrat Schleswig-Holstein, Sønderborg Kommune og Sønderborg Musikskole og holdes for 16.gang.

Her får 25 unge talenter og dygtige elever fra Danmark og Tyskland, som brænder for messingmusik lejligheden for at dyrke og dele deres store interesse messingmusik en helt uge af deres sommerferie, skriver Sønderborg Musikskole i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Abschlusstag und Konzert

Gruppen af undervisere er sammensat af erfarende messingmusikere fra Schleswig-Holsteins Sinfonieorchester, NDR-Radiophilharmonie, Hamburger Symphoniker og docenter fra Musikhochschule Lübeck og Sønderborg Musikskole, som både vil undervise og videreudvikle talenterne i soloundervisningen, men også arbejde intensiv med musik i ensemblespil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Afslutningskoncert – gratis for alle

Lørdag, den 11. august inviterer messingblæserne til afslutningskoncert på Gråsten Landbrugsskole.

Her viser de unge og deres undervisere, hvor meget de har lært.

Koncerten starter klokken 19.30.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...