Messingblæsere indtager Gråsten Landbrugsskole

31. juli 2018 Kultur

Mellem den 6. og den 12. august åbner Gråsten Landbrugsskole atter dørene til den store sommerskole for messingblæsere Dansk-tysk Messingblæserakademi ”Brass Crossing Borders”.

Kurset er et samarbejde mellem Landesmusikrat Schleswig-Holstein, Sønderborg Kommune og Sønderborg Musikskole og holdes for 16.gang.

Her får 25 unge talenter og dygtige elever fra Danmark og Tyskland, som brænder for messingmusik lejligheden for at dyrke og dele deres store interesse messingmusik en helt uge af deres sommerferie, skriver Sønderborg Musikskole i en pressemeddelelse.

Abschlusstag und Konzert

Gruppen af undervisere er sammensat af erfarende messingmusikere fra Schleswig-Holsteins Sinfonieorchester, NDR-Radiophilharmonie, Hamburger Symphoniker og docenter fra Musikhochschule Lübeck og Sønderborg Musikskole, som både vil undervise og videreudvikle talenterne i soloundervisningen, men også arbejde intensiv med musik i ensemblespil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Afslutningskoncert – gratis for alle

Lørdag, den 11. august inviterer messingblæserne til afslutningskoncert på Gråsten Landbrugsskole.

Her viser de unge og deres undervisere, hvor meget de har lært.

Koncerten starter klokken 19.30.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...