Mesterkok giver The Burger Concepts nye burger karakteren ‘middel’

15. oktober 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis mesterkokken Yves Matter Lindén, skal give karakter til den nye og større bøf samt den opgradere bolle i The Burger Concept i Borgen, så vil han give den et sekstal – altså lige omkring middel på en skala fra nul til ti.

“Bollen er lidt sød og kødet er lidt tørt. Måske skulle bøffen have været lidt tykkere eller også skulle fedtindholdet være højere”, siger Yves Matter Lindén til SønderborgNYT. Han understreger, at han bedømmer den til at være middel og altså ikke ringe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Måske er målgruppen de unge, som vil have burgere til en god pris og også i en fart”.

Burgeren, som SønderborgNYT og Yves Matter Lindén var inviteret til at smage, var garneret med syltede rødløg, pickles, tomat, mayoketchup samt raviotte og salat.

Et stort plus er medarbejderne, som var særdeles servicemindede og de gjorde sig umage med at forklare, hvordan de sætter burgerne sammen.

19. marts 2024 Erhverv, Sønderborg

Tænk ud af boksen med Battle Box hos Maximum Sønderborg

19. marts 2024 Erhverv

Maximum Sønderborg har netop introduceret en forlystelse, der sætter gæsternes evner på prøve og skaber sjove minder. Navnet på den nye forlystelse er Battle Box, hvor alle bliver udfordret som aldrig før. ”Forestil dig et rum fyldt med 12 hvide bokse. Det ser måske simpelt ud, men hver boks gemmer på 4-7 udfordringer og gåder, […]

Læs mere...