Mesterkok giver The Burger Concepts nye burger karakteren ‘middel’

15. oktober 2021 Erhverv

Hvis mesterkokken Yves Matter Lindén, skal give karakter til den nye og større bøf samt den opgradere bolle i The Burger Concept i Borgen, så vil han give den et sekstal – altså lige omkring middel på en skala fra nul til ti.

“Bollen er lidt sød og kødet er lidt tørt. Måske skulle bøffen have været lidt tykkere eller også skulle fedtindholdet være højere”, siger Yves Matter Lindén til SønderborgNYT. Han understreger, at han bedømmer den til at være middel og altså ikke ringe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Måske er målgruppen de unge, som vil have burgere til en god pris og også i en fart”.

Burgeren, som SønderborgNYT og Yves Matter Lindén var inviteret til at smage, var garneret med syltede rødløg, pickles, tomat, mayoketchup samt raviotte og salat.

Et stort plus er medarbejderne, som var særdeles servicemindede og de gjorde sig umage med at forklare, hvordan de sætter burgerne sammen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...