Mesterkok giver The Burger Concepts nye burger karakteren ‘middel’

15. oktober 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis mesterkokken Yves Matter Lindén, skal give karakter til den nye og større bøf samt den opgradere bolle i The Burger Concept i Borgen, så vil han give den et sekstal – altså lige omkring middel på en skala fra nul til ti.

“Bollen er lidt sød og kødet er lidt tørt. Måske skulle bøffen have været lidt tykkere eller også skulle fedtindholdet være højere”, siger Yves Matter Lindén til SønderborgNYT. Han understreger, at han bedømmer den til at være middel og altså ikke ringe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Måske er målgruppen de unge, som vil have burgere til en god pris og også i en fart”.

Burgeren, som SønderborgNYT og Yves Matter Lindén var inviteret til at smage, var garneret med syltede rødløg, pickles, tomat, mayoketchup samt raviotte og salat.

Et stort plus er medarbejderne, som var særdeles servicemindede og de gjorde sig umage med at forklare, hvordan de sætter burgerne sammen.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...