Mesterkok giver The Burger Concepts nye burger karakteren ‘middel’

15. oktober 2021 Erhverv

Hvis mesterkokken Yves Matter Lindén, skal give karakter til den nye og større bøf samt den opgradere bolle i The Burger Concept i Borgen, så vil han give den et sekstal – altså lige omkring middel på en skala fra nul til ti.

“Bollen er lidt sød og kødet er lidt tørt. Måske skulle bøffen have været lidt tykkere eller også skulle fedtindholdet være højere”, siger Yves Matter Lindén til SønderborgNYT. Han understreger, at han bedømmer den til at være middel og altså ikke ringe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Måske er målgruppen de unge, som vil have burgere til en god pris og også i en fart”.

Burgeren, som SønderborgNYT og Yves Matter Lindén var inviteret til at smage, var garneret med syltede rødløg, pickles, tomat, mayoketchup samt raviotte og salat.

Et stort plus er medarbejderne, som var særdeles servicemindede og de gjorde sig umage med at forklare, hvordan de sætter burgerne sammen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...