Mette Appel er klar med kosmetiske behandlinger i Clinic 360 i Hørup

25. januar 2023 Erhverv
Tine Hansen og Mette Appel. Privat foto
Tine Hansen og Mette Appel. Privat foto

I december måned åbnede Mette Appel sin Clinic 360 i Hørup og den deler adresse med Fysio Performance 360.

“I min Clinic 360 bydes der på kemisk peeling, lipocontrast, Botox-behandlinger, kemisk peeling, skinpen og filler”, siger ejeren, sygeplejerske Mette Appel til SønderborgNYT, som fortæller, at klinikken er for alle, som går op i deres hud.

Hun fortæller videre, at der arbejdes på en hjemmeside og indtil den er færdig, så kan man læse om Clinic 360 på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er flere end man forestiller sig, om får foretaget små justeringer af deres ansigt. Der er dem, som får korrigeret læber, så de ikke længere altid ser sure ud – og mange får rettet på rynker.

“De rigtige behandlinger er dem, som andre ikke lægger mærke til. Den person, som får dem lavet, ser helt naturlig ud”, siger Tine Hansen, som også er sygeplejerske og hun giver ind imellem Clinic 360 en hjælpende hånd. Hun fortæller videre, at bruger man de rigtige produkter på den rigtige måde, så bevares mimikken i de behandlede områder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både hun og Mette Appel har taget den ekstra uddannelse, som skal til, når de vil lave de kosmetiske behandlinger.

“Og er der nogen, som ønsker Botox-behandlinger, så har vi tilknyttet en læge, som laver forundersøgelsen. Reglerne siger, at det er sådan, det skal være og iøvrigt er vi også tilmeldt Styrelsen for Patientsikkerhed”.

Frem til 1. marts er der 20 procent rabat på alle behandlinger i Clinic 360.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...