Mette Larsen fra Den Store Strikkedyst udstiller i KunstPunkt

Pressefoto
Pressefoto
24. maj 2024 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

I dag, fredag, åbner Mette Larsens udstilling, Frit Fald, i KunstPunkt i Augustenborg

Lørdag og søndag kl 14 vil kunstneren fortælle om tankerne bag udstillingen. Nolimits, ingen grænser, men også dybe tanker, tekstil og ingen kompromis.

Mette Larsen, kendt fra Den Store Strikkedyst og mange andre ting holder nu sin fjerde soloudstilling på KunstPunkt i Augustenborg. Udstillingen vil være tilbagevendende og forventes at udvikle sig.

Mette Larsen arbejder med strik og tekstil. Noget som ved første tanke ikke griber de fleste, men hvis man lige giver sig selv lov til at træde ind i rummet og bevæge sig op i de lidt øvre luftlag, vil man opdage, hvad strik og tekstil kan, hvis man giver det lov, skriver KunstPunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en udstilling som kræver tid, lidt ekstra luft, og fordybelse. Men som titlen, Frit Fald, antyder, kan det gå begge veje.

I galleri Ung Kunst udstiller fire kunstnere fra Flensborg Fjords Kunst- og Kulturforening: Mattis 13 år, Max 12 år, Luna 22 år og Lea Maria 25 år.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...