Michael Hamann bliver ny direktør i Vækstrådet

15. november 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborgs Vækstråds Direktør Kjeld Kückelhahn, der er ansat som midlertidig direktør, stopper ved årsskiftet, idet den nye strategi er implementeret og klar til at blive eksekveret.

Fokus i den nye strategi er områderne Sønderborg Iværksætter Service, støtte til små og mellemstore virksomheder samt hjælp til at finde kapital. Sønderborg Vækstråd yder støtte og hjælp sammen med  Erhvervsservice til de potentielle vækstmuligheder der er i Kommunen.

”Vi indgik en aftale om 6 måneders indsats, og da der er nu fundet løsninger på de besluttede tiltag, er tiden inde til en fuldtids direktør, der fuldt kan koncentrere sig om den fremadrettede strategi”, siger Kjeld Kückelhahn i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Michael Hamann, der siden 2015 har haft ansvaret for iværksætterservice, har den helt rigtige erfaring og indsigt til at løfte opgaven som direktør”, siger bestyrelsesformanden Ole W. Stenshøj.

”Jeg glæder mig virkelig til at se samlet på det nye set up, og få endnu flere virksomheder til at etablere sig og vokse her i Sønderborg Kommune”, siger Michael, der overtager posten 1. december.

 

21. juli 2024 Kultur, Gråsten

Se hvem der vandt cykelringridningen

21. juli 2024 Kultur

I en spændende finale i cykelringridningen lykkedes det igen Frederik Havkær at køre sejren i hus og han vandt en flot cykel. På en flot andenplads er Jeppe Baum og Emilia Svendgaard blev nummer tre. Alle cykelringridere fik en præmie. Her er der billeder fra cykelringridningen.

Læs mere...