Michael Schlüter: Gråsten har brug for en Turist-information

3. august 2015 Gråsten

Kioskejer Michael Schlüter, Gråsten, skriver:

Har søndag dag haft besøg af flere meget videbegærlige turister. De spurgte til lidt vejledning – og da jeg har fået at vide jeg er aktør- jeg tror nok at en aktør er sådan en, der leverer service gratis – gav jeg dem selvfølgelig den info de havde behov for. Så spurgte de til hvor den lokale Turistinformation mon var henne?gråsten

Artiklen fortsætter under annoncen

Jo, sagde jeg så – den havde meget vise mennesker besluttet kun skulle ligge i Sønderborg. Det undrede de sig så lidt over – især da de jo havde været i sønderborg: Der var Infoen sørme lukket idag!

Gad vide, hvad rationalet bag den lukning er. Er der virkelig ingen turister i Sønderborg By om søndagen i Højsæsonen?

Så spurgte jeg, om de da ikke havde søgt på nettet og i apps. som den centrale turistorganisation i Destination Sønderjylland jo mener er det nye sort. Det viser sig at dagens, og mange mange tidligere, turister, der har søgt info i min butik Ikke – udelukkende – bruger elektroniske søgemidler til den info de har behov for!

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er da noget helt nyt!gråsten4

Jeg vil have en turistinformation til Gråsten. Det er der masser af lokale og ikke mindst og vigtigst, masser af turister, der har behov for.

Og spar mig venligst for en eller anden aktør-forklaring om fællesskab og udvikling af app’s og Fanden og hans pumpestok. Turisterne er her nu – de gider ikke vente på udvikling af en masse ting, som de ikke har behov for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og et lille stik til de, der mener at en turistinfo ligger godt i Marina Fiskenæs: Et feriecenter ligger godt for enden af en blind vej – det gør en turistinformation ikke.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...