Mike Cope fra Hejnsvig spiller på Nøffel Festival

23. februar 2020 Kultur

Mike Cope, som er en sing/song-writer fra Manchester og nu bor i Hejnsvig, er også på programmet på Nøffel Festival. Han spiller hovedsageligt egne numre, inspireret af den engelske musikscene.Som solist kan der dog godt snige sig et enkelt covernummer eller to ind, skriver Nøffel Festival.

Også rapmusikken finder vejen til Nøffel Festival den 30 maj og blandt flere andre optræder gruppen, Tunge Drenge, på Planken. Tunge Drenge er en nystartet rap gruppe, med et meget bredt repertoire på både dansk, sønderjysk og engelsk. Vi bestræber os på at give publikum et smil på læben, med sjove tekster og tunge beats.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nøffel Festival byder desuden på Solid Sound, som spiller de største pop- og rock-hits fra 1960-erne og frem til i dag; Beatles, Credence Clearwater, Gasolin, Shubidua, Volbeat og Seebach for blot at nævne nogle få kunstnere.

Det vil med andre ord sige, at der er noget for enhver smag og enhver alder, når Solid Sound går på scenen klokken 18:30.

Festivaldagen starter klokken 14 og det første band, der skal spille til Nøffel Festival 2020, hedder Roll On og det er et seks-mandsband, der spiller rock, soul og blues fra ’60erne plus perler fra årene før og efter, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre bands

De første, der starter på Planken, som er den lille scene, hedder Østenvind.

Østenvind spiller kun egne sange. Sange der er skrevet på dansk om verden som den ser ud og opleves af to granvoksne mænd med stor kærlighed til rock og blues, især når det spilles med nærværende sjæl og rytme – hvilket de af hele hjertet forsøger at gøre.

Southern Sound kommer også til Nøffel Festival og bandet består af Kasper Buch, Torben Ilsøe Nielsen, Preben Hultgren og Maria Schulz. På få år har de haft flere end 100 koncerter rundt i det danske land. Især i 2019 har bandet bandet markeret sig på nogle af landets største festivaler og spillesteder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Riggelsen og Steen spiller klassikere fra ind- og udland på Planken fra klokken 16:30 til 17.

Deres repertoire spænder over seks årtier og de skabe den rette stemning til enhver lejlighed.

Group Busstop spiller på den store scene fra kl.17.00

Bandet er startet på skuldrene af Haimons og Group LSD i 2018. I 2019 kom Finn Davidsen fra Doncarsters til.

Musikgenren er pigtrådsmusik fra ’60erne og ’70erne,

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. maj 2022 112, Sønderborg

Brand og Redning: Tænk dig om når du skal bruge ukrudtsbrænder

24. maj 2022 112

Sønderborg Brand og Redning var i weekenden på to opgaver, hvor brandene var forårsaget af ukrudtsbrændere og i begge tilfælde havde gløderne fra brændingen antændt et grantræ. På den baggrund kommer Brand og Redning nu med en opfordring til haveejerne og en genopfriskning af de sikkerhedsforanstaltninger, der gør sig gældende, når ukrudtet skal svitses. “Først […]

Læs mere...