Miljøafdelingen tjekker firmaernes affaldssortering

30. september 2015 Sundeved

Medarbejdere fra Sønderborg Kommunes miljøafdeling besøger indenfor de næste uger en stribe virksomheder i hele Sønderborg Kommune.

Det sker som led i en kampagne om sortering af affald.skrald

“Vi kører ud og kigger på den oplagring og sortering af affald, der foregår udendørs ved virksomhederne. Besøgene er kortvarige minitilsyn – blot en gåtur rundt om bygningerne og et kig i beholdere, containere mm. Vi varsler ikke, inden vi kommer, for vi ønsker at få et billede af virksomhedens normale drift”, siger konstitueret afdelingsleder Gert Lumbye Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fleste virksomheder har godt styr på miljøforholdene, men affaldsområdet er generelt et af de områder, hvor miljøafdelingen ofte ser muligheder for forbedringer.

“Hvis vi på kampagnebesøget finder forhold, der skal forbedres, udfylder vi på stedet et skema, hvis form minder om fødevaremyndighedernes kontrolrapporter. Herefter kan vi vælge at komme på et opfølgende besøg for at se, at virksomheden har forbedret forholdene”, siger Gert Lumbye Hansen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...