Miljøministeren indvier NaturErhvervsstyrelsen i Augustenborg

29. april 2016 Augustenborg

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen er med, når NaturErhvervstyrelsen mandag slår dørene op for nye naboer og samarbejdspartnere til indvielse af første etape af styrelsens nye afdeling i Augustenborg.aug

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra samme dag vil 80 af styrelsens medarbejdere have deres arbejdsplads på Augustenborg Slot. Af dem er 45 nyansatte og har denne dag deres første arbejdsdag i styrelsen. Det er første led i flytningen af 376 arbejdspladser fra NaturErhvervstyrelsen i København til Augustenborg.

“Det er en stor mærkedag for ministeriet at kunne indvie NaturErhvervstyrelsens nye store afdeling på Als. Jeg glæder mig over, at vi nu er med til at skabe flere statslige arbejdspladser over hele landet. Statsadministrationen er alle danskeres, og det er vigtigt, at staten er tæt på alle de borgere, som den betjener”, siger miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Løbende opbygning

Den første gruppe af medarbejdere i Augustenborg skal behandle landmændenes ansøgninger om landbrugsstøtte. Ansøgningerne er netop kommet i hus, og det er vigtigt, at de kan blive behandlet, så landmænd kan få deres støtte til tiden. Netop derfor er maj et naturligt tidspunkt at flytte denne opgave og lære nye medarbejdere op.

Afdelingen i Augustenborg vil løbende blive bygget op, og arbejdspladser flytter fra København til Augustenborg, efterhånden som det passer med opgaver og produktionsplanlægning, og at styrelsen har lokaler at rykke ind i.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...