Mindehøjtidelighed ved Broballe

28. januar 2022 Kultur

Kontaktudvalget for de militære traditioner i Sønderborgområdet med Initiativgruppen Broballe i spidsen trodser vinterkulden og gennemfører mindehøjtidelighed lørdag 29. januar kl. 13:00 ved mindestenene på Næsvej ved Broballe, hvor arrangementet indledes af J.P. Rasmussen som byder velkommen.

Efter talen vil der blive lagt buketter ved mindestenene for de to flybesætninger der mistede livet ved flystyrtene hen mod slutningen af anden verdenskrig, skriver kontaktudvalget i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der lægges buketter fra Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland, Sønderborg Kommune og fra pårørende til de dræbte flyvere ved Jeanette Hounsgaard.

Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland står for arrangementet, som en del af Kontaktudvalget for de militære traditioner i Sønderborgområdet, som består af 20 foreninger, heriblandt Løvenskioldselskabet, der ved årsmødet 19. januar blev optaget som det 20. medlem.

Mindehøjtideligheden ved de to mindesten afsluttes med sangen, Altid Frejdig når Du Går, hvorefter der er mindesammenkomst på Oksbøl Friskole.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...