Mindehøjtidelighed ved Broballe

28. januar 2022 Kultur

Kontaktudvalget for de militære traditioner i Sønderborgområdet med Initiativgruppen Broballe i spidsen trodser vinterkulden og gennemfører mindehøjtidelighed lørdag 29. januar kl. 13:00 ved mindestenene på Næsvej ved Broballe, hvor arrangementet indledes af J.P. Rasmussen som byder velkommen.

Efter talen vil der blive lagt buketter ved mindestenene for de to flybesætninger der mistede livet ved flystyrtene hen mod slutningen af anden verdenskrig, skriver kontaktudvalget i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der lægges buketter fra Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland, Sønderborg Kommune og fra pårørende til de dræbte flyvere ved Jeanette Hounsgaard.

Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland står for arrangementet, som en del af Kontaktudvalget for de militære traditioner i Sønderborgområdet, som består af 20 foreninger, heriblandt Løvenskioldselskabet, der ved årsmødet 19. januar blev optaget som det 20. medlem.

Mindehøjtideligheden ved de to mindesten afsluttes med sangen, Altid Frejdig når Du Går, hvorefter der er mindesammenkomst på Oksbøl Friskole.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Energikonferencen har aldrig været mere relevant og nødvendig end nu

27. maj 2022 Erhverv

Når ledere fra hele verden mødes i Sønderborg i begyndelsen af juni til Det Internationale Energiagenturs 7. årlige globale konference om energieffektivitet, sker det på et tidspunkt, hvor energieffektiviseringsløsninger aldrig har været mere relevante og nødvendige. Konferencen holdes af  Det Internationale Energiagentur, IEA, og det danske Klima-, Energi- og Forsyningsministerium med støtte fra Danfoss og […]

Læs mere...