Mindeord for Bent Iskov, et ikon for Brugsen for Als og Sundeved

20. januar 2023 Samfund

Mindeord:

Vi har søndag den 15. januar desværre mistet Bent Iskov, en loyal, trofast og dygtig medarbejder gennem mange år. Bent var en rigtig BALS’er og dermed et ikon for Brugsen for Als og Sundeved. Han sagde aldrig nej til en opgave, og han stod altid klar til at hjælpe hvor der var brug for det. Med sine 39 år i foreningen har han sat sine tydelige spor, som ingen nogensinde vil glemme.

Bent vil særligt blive husket for sin loyalitet og hjælpsomhed over for kunderne i vores butikker. Bent havde utrolig mange kompetencer og sagde aldrig nej når der var behov for hjælp i en anden butik. Da det nye Kvickly i Borgen åbnede, fandt Bent ud af, at hans helt rette hylde var at arbejde med varerne i butikken. Med daglig og faglig stolthed, sit velkendte smil og venlige øjne skabte Bent hver dag en præsentabel butik, og tilbød samtidig en ekstraordinær kundeservice. Han havde altid en positiv og optimistisk tilgang til verden, og var vellidt af alle.

Også i vores personaleforening gik han altid forrest for at gøre noget ekstra. Det var vigtigt for Bent, at BALS kunne noget særligt – også uden for arbejdstiden. Derfor deltog han næsten i alle aktiviteter og havde altid det gode humør med sig. Særligt i disse dage mindes mange kolleger de fantastiske personaleture, som Bent var en del af.

Desværre gjorde Bents pludselige sygdom, at han ikke længere kunne være hos os dagligt i butikkerne. Heldigvis kom han forbi til en kop kaffe, når hans kræfter tillod det. Vi havde alle glædet os til at byde ham varmt velkommen tilbage til det job som ventede ham, når han var klar igen. Over for venner og bekendte gav han også selv udtryk for, at han naturligvis skulle tilbage til sit job som salgsleder i Kvickly Sønderborg. Optimismen kunne man ikke tage fra ham.

Selvom vi nu går en fremtid i møde, hvor vi ikke kan tale med Bent i frokostrummet, vil vi altid tale om de ting han har opnået i BALS. Tale om de sjove ting han har bidraget til. Tale om Bent for at holde mindet om en helt fantastisk kollega i live. Vi har alle sammen minder om Bent, og disse minder skal vi hjælpe hinanden med at holde i live.

Vores tanker går til familien.

Æret være hans minde.

BALS – Brugsen for Als og Sundeved

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...